fbpx
210 3312333 - 210 6001810 [email protected]

Πενταήμερη εκδρομή Κύπρο

0
Προσφορά πενταήμερη Κύπρο
Από475 €
Πλήρες όνομα*
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου*
Το ερώτημά σας*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Συμφωνήστε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Η προσθήκη αντικειμένου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

6349

Γιατί να κάνετε κράτηση μαζί μας;

 • Εγγύηση καλύτερης τιμής χωρίς ταλαιπωρία
 • Διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών
 • Περιηγήσεις και δραστηριότητες που επιλέγονται προσεχτικά
 • Ασφάλιση ταξιδιού

Έχετε ερωτήσεις;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας.

210 3312333 – 210 6001810

[email protected]

5 Ημέρες
Ημ/νία Αναχώρησης : Αναχωρήσεις: Ιούλιος: 20
Αθήνα
Λάρνακα
Ελάχιστη ηλικία: +1
 • Διαρκεία Ταξιδίου: 5 Ημέρες
 • Προορισμός: Κύπρος
 • Ιούνιος 2024: 20
 • Αριθμός Ατόμων: 50
 • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Λάρνακα – Λεμεσό – 'Λευκωσία - Όρος Τρόοδος- Μονή Κύκκου - Πάφος - Αγία Νάγια - Φοινικούδες
 • Σήμεια Αναχώρησης: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος
Πρόγραμμα εκδρομής

1 ΗΜΕΡΑΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος. Έλεγχος των εισιτηρίων και επιβίβαση στο αεροπλάνο για την Κύπρο. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και μεταφορά στην εκκλησία του Αγ. Λαζάρου. Ο μεγαλοπρεπής ναός χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Λέοντα ΣΤ τον σοφό, τον 9ο αιώνα και αναστηλώθηκε τον 17ο αιώνα. Η εκκλησία είναι ένα από τα ωραιότερα δείγματα της Βυζαντινής αρχιτεκτονικής στην Κύπρο. Ο τάφος του βρίσκεται κάτω από την Αγία Τράπεζα της εκκλησίας. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Λεμεσό. Άφιξη στην Μαρίνα της Λεμεσού που πλαισιώνεται από πρωτότυπους κήπους και χώρους πρασίνου, ενώ οι διάφοροι χώροι συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρες και πεζόδρομους, πλαισιωμένους με δεντροστοιχίες. Η επιλογή, άλλωστε, του χώρου κατασκευής της Μαρίνας, στο νότιο σημείο της καρδιάς της Λεμεσού, δίπλα στο παλιό λιμάνι και πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με σημείο αναφοράς το Μεσαιωνικό Κάστρο, την καθιστά αναμφίβολα μοναδικό πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους αλλά ταυτόχρονα και ένα ξεχωριστό οικιστικό, ψυχαγωγικό και εμπορικό προορισμό. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας .Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑΛΕΜΕΣΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Κύπρου την Λευκωσία. Πρώτος μας σταθμός ο Τύμβος της Μακεδονίτισσας Στρατιωτικό κοιμητήριο και ηρώο κοντά στο μοναστήρι της Μακεδονίτισσας. Εδώ βρίσκονται θαμμένοι αξιωματικοί και οπλίτες, που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την Κύπρο κατά την εισβολή των Τουρκικών στρατευμάτων το 1974. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στα Φυλακισμένα μνήματα χώρος των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας, στον οποίο είχαν ταφεί κατά τη διάρκεια του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-59 οι εννιά απαγχονιθέντες από τους Άγγλους. Στα δεξιά της εισόδου βρίσκονται οι τάφοι των ηρώων και στα αριστερά τα κελιά των μελλοθάνατων και η αγχόνη στην οποία οι Άγγλοι εκτέλεσαν τους εννιά ήρωες. Συνεχίζουμε με το μέγαρο της αρχιεπισκοπής. Επίσκεψη στον ιερό ναό του Ιωάννη με τις θαυμαστές τοιχογραφίες. Κατόπιν τα Ενετικά τείχη της παλιάς Λευκωσίας, την Λαϊκή Γειτονία και την πράσινη γραμμή που διχοτομεί την Λευκωσία σε Ελληνικό και Τουρκικό τομέα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και ψώνια. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , δείπνο , διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑΛΕΜΕΣΟΣ - ΟΡΟΣ ΤΡΟΟΔΟΣ - ΜΟΝΗ ΚΥΚΚΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για να ξεναγηθούμε στα ορεινά καταπράσινα θέρετρα της Κύπρου. Θα σταματήσουμε στις χιλιοτραγουδισμένες Πλάτρες, γνωστές και από την ποίηση του Σεφέρη. Διασχίζοντας την οροσειρά Τρόοδος, που είναι 1,750 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, θα συνεχίσουμε στο γνωστότερο και πλουσιότερο μοναστήρι της Κύπρου την Ιερά μόνη Kύκκου. Ιδρύθηκε το 1100 και αφιερώθηκε στην Παναγία. Στεγάζει μια από τις τρεις σωζόμενες εικόνες της Παναγίας που απεικονίζονται στον Απόστολο Λουκά. Εκεί στο Θρονί της Παναγίας θα επισκεφτούμε τον τάφο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του 3ου του Πρώτου Προέδρου της Κύπρου και θα καταλήξουμε στο πιο όμορφο και παραδοσιακό χωριό Όμοδος. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΑΦΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για μία ολοήμερη εκδρομή στη όμορφη Πόλη της Πάφου. Διασχίζοντας τους απέραντους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου, φτάνουμε στον Πύργο τον Ιπποτών στο Κολόσσι. Χτίστηκε αρχικά το 13ο αιώνα αλλά το κτήριο που διατηρείτε μέχρι σήμερα χρονολογείτε στα μέσα του 15ου αιώνα. Θα ξεναγηθούμε στο Κούριο όπου ήταν μια σημαντική αρχαία πόλη – βασίλειο και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές αρχαιολογικές περιοχές της Κύπρου .Στην συνέχεια περνώντας από τις Αγγλικές βάσεις θα σταματήσουμε για τις φωτογραφίες στην Πέτρα του Ρωμιού, όπου κατά τη μυθολογία αναδύθηκε από τους αφρούς των κυμάτων, ή θεά της ομορφιάς και του Έρωτα, η Αφροδίτη. Συνεχίζουμε την επίσκεψή μας στη στήλη όπου ο Απόστολος Παύλος μαστιγώθηκε περνώντας από την Αγία ΣΟΛΟΜΟΝΗ η οποία θεωρείται ως το παρεκκλήσι των επτά Κοιμωμένων και το οποίο αποτελούσε προσκύνημα για κάθε Χριστιανό του Μεσαίωνα. Θα επισκεφτούμε, την έπαυλη του Διονύσιου με τα μοναδικά σε ομορφιά ψηφιδωτά. Θα καταλήξουμε στο πανέμορφο λιμάνι της Πάφου με το υπέροχο φρούριο της. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5 ΗΜΕΡΑΛΕΜΕΣΟΣ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑ - ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΕΣ - ΛΑΡΝΑΚΑ ) ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προαιρετικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε επίσκεψη στην Δερύνεια , την Αγία Νάπα και τις Φοινικούδες στην Λάρνακα. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Λάρνακας για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στοιχεία Ωράρια Πτήσεων

 • Αναχώρηση: Αθήνα – Λάρνακα 08.35 – 01.10
 • Επιστροφή: Λάρνακα – Αθήνα 21.25 – 23.30

Περιλαμβάνεται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, με την Sky Express. Αθήνα – Λάρνακα – Αθήνα, με πρωινή πτήση μετάβασης & βραδινή επιστροφή.
 • Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
 • Ξενάγηση στο αρχαιολογικό πάρκο του Κουρίου. επίσημο ξεναγό πιστοποιημένο από τον Κυπριακό οργανισμό τουρισμού.
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο Park Beach 3*** στη Λεμεσό για την αναχώρηση 20/06.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά σε μπουφέ απεριόριστης ποσότητας.
 • (04) Δείπνα σε πλουσιοπάροχους μπουφέδες
 • Μεταφορές, μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας.
 • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
 • Μια βαλίτσα μέχρι 20 κιλά.
 • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φόροι αεροδρομίων, φόροι ξενοδοχείων, επίναυλοι καυσίμων & check point (185€/ανά ταξιδιώτη).
 • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 (20€).
 • Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Highlight εκδρομής

Εξερευνήστε την Κύπρο και δείτε!

Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας
Αυτό το υπαίθριο μουσείο γλυπτικής άνοιξε το 2014 και περιλαμβάνει έργα περισσότερων από 50 διεθνών γλυπτών. Σε έκταση άνω των 20.000 τετραγωνικών μέτρων, το πάρκο γλυπτών βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με θέα στη θάλασσα.

Ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Κύπρου είναι το Aphrodite’s Rock.Συχνά αναφέρεται και ως Πέτρα του Ρωμαίου. Ο τοπικός μύθος λέει ότι η θεά Αφροδίτη γεννήθηκε εκεί. , σε κάθε περίπτωση είναι ένα όμορφο θέαμα για να θαυμάσετε από την παραλία. Δεν επιτρέπεται να σκαρφαλώσετε στον βράχο και είναι καλύτερο να μην κολυμπήσετε στη θάλασσα καθώς τα ρεύματα είναι δυνατά.

Αρχαιολογικό Πάρκο Κάτω Πάφου
Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε από το Αρχαιολογικό Πάρκο της Κάτω Πάφου, το οποίο χρονολογείται πάνω από 8.000 χρονών. Αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και είναι ένας από τους πιο διάσημους αρχαιολογικούς χώρους στην Κύπρο.

Αρχαιολογικός Χώρος Κουρίου
Από όλα τα αξιοθέατα της Κύπρου, το Κούριο είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Έχει μια υπέροχη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, και συνήθως δεν έχει πολύ κόσμο. Βρίσκεται δυτικά της Λεμεσού στο δρόμο προς την Πάφο και χρονολογείται από τον 2ο αιώνα π.Χ.

Κύκκος
Εάν επισκέπτεστε την Κύπρο, προσπαθήστε να ταιριάξετε σε ένα ταξίδι στο Τρόοδος. Η περιοχή είναι γνωστή για την υπέροχη ομορφιά της, καθώς και για τα ιστορικά βυζαντινά της μοναστήρια, ενώ έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η Μονή Κύκκου, που ονομάζεται και Παναγία του Κύκκου, χτίστηκε αρχικά τον 11ο αιώνα. Οι πυρκαγιές κατέστρεψαν το πρώτο μοναστήρι και το σημερινό χρονολογείται από το 1831. Στέκεται περήφανο σε μια βουνοκορφή με θέα στην κοιλάδα Μαραθάσα.

Κάστρο Πάφου
Στο τέλος του λιμανιού στην Πάφο, θα βρείτε το μεσαιωνικό κάστρο, γνωστό και ως Φρούριο Πάφου. Χτισμένο τη βυζαντινή εποχή για την προστασία του λιμανιού, αναστηλώθηκε από τους Οθωμανούς το 1592.Ο κεντρικός τετράγωνος πύργος έχει μια κλειστή αυλή και μικρά δωμάτια στα πλάγια που ήταν κελιά φυλακών κατά την Τουρκοκρατία. Το Κάστρο της Πάφου αποτελεί ένα γοητευτικό σκηνικό στο ετήσιο Φεστιβάλ Αφροδίτης Πάφου που πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο.

 • Όρος Τρόοδος
 • Λευκωσία
 • Μονή Κύκκου
 • Αγία Νάπα
 • Φοινικούδες
 • Πάφος
 • Λεμεσός
 • Λάρνακα
Τιμοκατάλογος

HOTEL PARK BEACH 3*

Χρεώσεις Early Booking Τιμή
Δίκλινο Δωμάτιο 475€ 525€
Μονόκλινο Δωμάτιο 695€ 745€

Παιδικό

475€ 525€
Φόροι Αεροδρομίου 185€ 185€

Συχνές ερωτήσεις

Μέσα στην τιμή υπάρχει και φαγητό?

Ναι 4 πρωινά και 4 δείπνα στο ξενοδοχείο μας.

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?

Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.

Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?

Ναι για ότι χρειαστείτε!

Συνεχίστε την κράτηση

error: Content is protected !!