fbpx

Εκδρομή σε Σρι Λάνκα και Μαλδίβες

0
Εκδρομή 14 Ημέρες σε Σρι Λάνκα Μαλδίβες
Από2,590 €
Πλήρες όνομα*
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου*
Το ερώτημά σας*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Συμφωνήστε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Η προσθήκη αντικειμένου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

552

Γιατί να κάνετε κράτηση μαζί μας;

 • Εγγύηση καλύτερης τιμής χωρίς ταλαιπωρία
 • Διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών
 • Περιηγήσεις και δραστηριότητες που επιλέγονται προσεχτικά
 • Ασφάλιση ταξιδιού

Έχετε ερωτήσεις;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας.

210 3312333 – 210 6001810

[email protected]

14 Ημέρες
Ημ/νία Αναχώρησης : Αύγουστος: Από 07/08/24 έως 20/08/24
Αθήνα
Μάλε ( Μαλδίβες )
Ελάχιστη ηλικία: +1
 • Διαρκεία Ταξιδίου: 14 Ημέρες
 • Προορισμός: Σρι Λάνκα (Sri Lanka), το δάκρυ της Ασίας
 • Αύγουστος: Από 07/08/24 έως 20/08/24
 • Αριθμός Ατόμων: 50
 • Μέρη που θα επισκεφθούμε στην Εκδρομή σε Σρι Λάνκα και Μαλδίβες : ΜΑΛΕ (ΜΑΛΔΙΒΕΣ) – ΚΟΛΟΜΠΟ (ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ) – Ορφανοτροφείο ελεφάντων – ΣΠΗΛΙΕΣ ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ
 • Σήμεια Αναχώρησης: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος
Πρόγραμμα εκδρομής

1 ΗΜΕΡΑΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΑΛΕ

Συγκέντρωση για την Εκδρομή σε Σρι Λάνκα και Μαλδίβες στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τις Μαλδίβες και την πρωτεύουσα των νησιών, το Μάλε.

2 ΗΜΕΡΑΜΑΛΕ (ΜΑΛΔΙΒΕΣ)

Άφιξη στο Μάλε και μεταφορά με ταχύπλοο ή μικρό αεροπλάνο (ανάλογα με το ξενοδοχείο) στο νησί που θα μας φιλοξενήσει. Το αρχιπέλαγος που αποτελεί τις Μαλδίβες βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, 735 χλμ. δυτικά της Κεϋλάνης. Είναι μια αλυσίδα 1.190 κοραλλιογενών τροπικών νησιών (ατόλες), εκ των οποίων μόνο τα 220 κατοικούνται, και τα οποία αναδύθηκαν με τη σταδιακή ανύψωση του πυθμένα της θάλασσας. Απλώνονται σαν γιρλάντα 800 χλμ. κάτω από το νοτιοδυτικό άκρο της Ινδίας, ανάμεσα στον Ισημερινό, και σε βόρειο γεωγραφικό πλάτος 7 μοιρών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και χρόνος για να απολαύσετε τον παράδεισο που ονομάζεται Μαλδίβες… Διανυκτέρευση στο Μάλε.

3η και 4η ΗΜΕΡΑΜΑΛΕ

Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσουμε τις ατέλειωτες αμμουδιές με τους κοκοφοίνικες και την τροπική
βλάστηση. Θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε τον πλουσιότατο θαλάσσιο κόσμο με τα κοράλλια και τα πολλά και διαφορετικά είδη ψαριών, αλλά και να γευθούμε θαλασσινές λιχουδιές και χυμούς εξωτικών φρούτων δίπλα στο κύμα.

5 ΗΜΕΡΑΜΑΛΕ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΛΟΜΠΟ (ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ) – Ορφανοτροφείο ελεφάντων – ΣΠΗΛΙΕΣ ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ – ΧΑΜΠΑΡΑΝΑ

Ελεύθερος χρόνος το πρωί για τις τελευταίες βουτιές και αργότερα μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για το Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα. Άφιξη στο Κολόμπο, χτισμένη στη δυτική ακτή του νησιού, η μεγαλύτερη πόλη της χώρας συ­νταιριάζει όλους τους πολιτισμούς, τις θρησκείες και τις επιρροές που γνώρισε η Σρι Λάνκα, δημιουρ­γώντας μια αληθινή πανδαισία ήχων, αρωμάτων και χρωμάτων. Λιγότερο γνωστό είναι το γεγονός πως το Κολόμπο διαθέτει μια αξιοθαύμαστη ποικι­λία εστιατορίων υψηλής ποιότητας, με σχεδόν όλες τις κουζίνες του κόσμου να αντιπροσωπεύονται ε­πάξια.

Η ημέρα μας συνεχίζει με το Ορφανοτροφείο των Ελεφάντων: πρόκει­ται για μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 1975 με σκοπό να στεγάζει και να φροντίζει ελέφαντες που βρέθηκαν τραυματισμένοι ή εγκαταλελειμμένοι. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τις περίφημες σπη­λιές της Νταμπούλα, που στέγασαν για ένα μεγάλο διάστημα τον εξόριστο βασιλιά Βαλαγκάμπα κατά τον 1ο π.Χ. αιώνα. Όταν επανέκτησε τον θρόνο του, έχτισε εδώ τον υπέροχο αυτό ναό, τον οποίο και δώρισε στους βουδιστές μοναχούς. Πρόκειται για ένα μοναδικό σύμπλεγμα πέντε σπηλαίων, με έ­κταση μεγαλύτερη από 2.000 τετραγωνικά μέτρα, καλυμμένο με υπέροχες τοιχογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται στιγμές από τη ζωή του Βούδα. Τα σπήλαια κοσμούνται επίσης από 157 αγάλματα του Βούδα διαφόρων μεγεθών και στάσεων, από τα οποία ξεχωρίζει μια κολοσσιαία μορφή του, μή­κους 15 μέτρων. Τη σημαντικότητα και τη μοναδικό­τητα του μνημείου επιβεβαιώνει το γεγονός ότι συ­μπεριλαμβάνεται στα μνημεία παγκόσμιας κληρο­νομιάς της UNESCO.

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας στη Χαμπαράνα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενο­δοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

6 ΗΜΕΡΑΧΑΜΠΑΡΑΝΑ – ΠΟΛΟΝΝΑΡΟΥΒΑ – ΤΡΙΝΚΟΜΑΛΕ – ΧΑΜΠΑΡΑΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση οδικώς για την Πολονναρούβα, τη δεύτερη παλαιότερη πόλη της Σρι Λάνκα, χτισμένη μεταξύ 11ου και 13ου αι., η οποία περιλαμβάνεται στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα ερείπια του παλατιού, την Αίθουσα Ακροάσεων και το βασιλικό λουτρό. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται το Gal Viharaya με τα τέσσερα υπέροχα αγάλματα που αναπαριστούν τον Βούδα σε όρθια, καθιστή και ξαπλωμένη στάση. Ο χώρος θα μας καταπλήξει. Δεν θα παραλείψουμε, βεβαίως, να επισκεφθούμε τους εκπληκτικούς ναούς, όπου φυλασσόταν το ιερό λείψανο του δοντιού του Βούδα, πριν αυτό μεταφερθεί στην Κάντι, καθώς και τα ερείπια του μοναστηριού. Συνεχίζουμε για την πόλη-λιμάνι Τρινκομάλε, που βρίσκεται στην επαρχία των Ταμίλ. Εκεί θα ανακαλύψουμε τον πολιτισμό, την ιστορία, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τη γοητεία αυτής της πόλης. Άφιξη και επίσκεψη στον ναό Koneswaram, αφιερωμένο στον θεό Σίβα, που καταστράφηκε από τους Πορτογάλους το 1622. Θα δούμε την υπέροχη θέα από τον βράχο Σουάμι, τον βράχο των εραστών, σύμφωνα με ένα ρομαντικό παραμύθι, θα περπατήσουμε μέσα στο Fort Fredrick, ένα καλά διατηρημένο πορτογαλικό φρούριο, το οποίο κατασκευάστηκε με τα απομεινάρια του κατεστραμμένου ναού Koneswaram. Το οχυρό ανακατασκευάστηκε αργότερα το 1639 από τους Ολλανδούς και καταλήφθηκε από τους Γάλλους το 1672. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Χαμπαράνα όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

7 ΗΜΕΡΑΧΑΜΠΑΡΑΝΑ – ΣΙΓΚΙΡΙΓΙΑ – ΚΑΝΤΥ (Γιορτές Περαχέρα)

Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θα αναχωρήσουμε για τη Σιγκιρίγια. Φτάνοντας θα ανέβουμε στον περίφημο βράχο της Σιγκιρίγια, ύψους 250 μέτρων. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό πέτρινο φρούριο που αποτυπώνει τη δημιουργία της φύσης εναρμονισμένης με τις ανθρώπινες κατασκευαστικές δυνατότητες. Χτίστηκε το 477 μ.Χ. από τον βασιλιά Κασιάπα. Είναι γνωστό και ως το «φρούριο-λιοντάρι», λόγω του τεράστιου λιονταριού, ύψους περίπου τριών μέτρων, που φύλαγε την είσοδό του. Σήμερα σώζονται μόνον οι πατούσες του λιονταριού αυτού. Το φρούριο υπήρξε μία από τις πιο όμορφες ακροπόλεις. Στην κορυφή του βράχου βρίσκονται τα θεμέλια ενός τεράστιου παλατιού με τους ξακουστούς υδρόβιους κήπους και τη βασιλική πισίνα. Ωστόσο το μεγαλύτερο αξιοθέατο του βράχου είναι οι νωπογραφίες με τις γυμνόστηθες κοπέλες, τις «Παρθένες της Σιγκιρίγια», οι οποίες χρονολογούνται από τον 5ο αιώνα. Η τεχνοτροπία τους είναι εντυπωσιακή, καθώς είναι ζωγραφισμένες με γήινες χρωστικές πάνω σε ασβεστοκονίαμα. Βρίσκονται σε μια προφυλαγμένη εσοχή του βράχου, προσβάσιμη από μια σπειροειδή σκάλα.

Συνεχίζουμε κατόπιν για την όμορφη, καταπράσινη Κάντυ, που υπήρξε η τελευταία πρωτεύουσα των βασιλέων της Κεϋλάνης. Είναι χτισμένη στις όχθες μιας τεχνητής λίμνης που κατασκευάστηκε από τον τελευταίο βασιλιά, τον Sri Wickrama Rajasinghe, το 1798, ενώ ο ποταμός Μαχαβέλι την περιβάλλει σαν λαμπερό κόσμημα γύρω στον λαιμό της. Στη βόλτα μας στην πόλη θα δούμε και τον περίφημο Ναό του Δοντιού του Βούδα, έναν από τους ιερότερους Βουδιστικούς τόπους λατρείας στον κόσμο, όπου φυλάσσεται το κειμήλιο του δοντιού του Βούδα.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ στην Κάντυ θα απολαύσουμε τους εορτασμούς στις περίφημες γιορτές Περαχέρα, ίσως τη μεγαλύτερη ετήσια θρησκευτική γιορτή στην Ασία και σίγουρα την κορυφαία στον βουδισμό. Η συνολική διάρκεια των εορτών φτάνει τις δέκα ημέρες, με χιλιάδες κόσμου να παρελαύνουν χορεύοντας με τυμπανοκρουσίες και συνοδευόμενοι από πολλούς χρυσοποίκιλτα στολισμένους ελέφαντες. Οι γιορτές κορυφώνονται στην πανσέληνο του Ιουλίου-Αυγούστου, με τη μεγάλη παρέλαση όπου παρελαύνουν έως και 50-60 ελέφαντες, με επικεφαλής τον Μαλιγκάβα Τάσκερ, που μεταφέρει τιμητικά το Ιερό Δόντι. Διανυκτέρευση στην Κάντυ.

8ΗΜΕΡΑΚΑΝΤΥ (Ημέρα ελεύθερη), Γιορτές Περαχέρα

Ημέρα χαλάρωσης και απόλαυσης στην όμορφη Κάντυ, την ιερή πόλη της Σρι Λάνκα και μία από τις πιο ελκυστικές πόλεις του νησιού. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι από το 1988 αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και προστατεύεται από την UNESCO. Χτισμένη σε υψόμετρο περίπου 500 μέτρων και μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με φυτείες τσαγιού, η Κάντυ ξεχωρίζει για τον πολιτιστικό και φυσικό της πλούτο. Για σήμερα σας προτείνουμε να κάνετε τις βόλτες σας ή και μια βαρκάδα στην πανέμορφη λίμνη που αποτελεί πνεύμονα πρασίνου για την πόλη, και να περιπλανηθείτε στον βοτανικό κήπο με τα πολύχρωμα ενδημικά φυτά. Το βράδυ απολαύστε την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ Περαχέρα, μια μοναδική εμπειρία και ένα σπάνιο υπερθέαμα που εντυπωσιάζει. Την τελετή λήξης συνοδεύουν χιλιάδες ντόπιοι χορευτές και τυμπανιστές δημιουργώντας έτσι μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα. Διανυκτέρευση στην Κάντυ.

9 ΗΜΕΡΑΚΑΝΤΥ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΑΜΠΟΝΤΑ – ΝΟΥΒΑΡΑ ΕΛΙΓΙΑ (Φυτεία τσαγιού)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για τη σημερινή μας εξερεύνηση, με πρώτη μας στάση, μέσω μιας θαυμάσιας διαδρομής, στους καταρράκτες Ραμπόντα. Συνεχίζουμε για την «κηπούπολη» Νουβάρα Ελίγια, που το όνομά της ση­μαίνει «Πόλη του Φωτός». Βρίσκεται σε ένα υπέ­ροχο ορεινό τοπίο (σε υψόμετρο 1.868 μ.) στους πρόποδες του ψηλότερου βουνού της Σρι Λάνκα, του Pidurutalagala (2.760 μέτρα). Το ήπιο κλίμα δίνει στην πόλη μια πολύ διαφορετική αίσθηση από τα άλλα μέρη της χώρας και, μαζί με την αποικιακή αρχιτεκτονική, έχει κερδίσει επάξια το όνομα «Μικρή Αγγλία». Η πολύχρωμη πόλη είναι διάσημη για την παραγωγή τσαγιού αλλά και για το Εθνικό Πάρκο Χόρτον Πλέινς, τη Λίμνη Γκρέγκορι και τον Ναό Σίτα. Μετάβαση και τακτοποίηση στο κατάλυμά μας στη Νουβάρα Ελίγια. Το απόγευμα ξενάγηση στην αγαπημένη πόλη των Βρετα­νών, που χτίστηκε στα πρότυπα της εγγλέζικης ε­παρχίας, με χαρακτηριστικά σπίτια που θυμίζουν έ­ντονα τις εξοχικές κατοικίες των Άγγλων.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε μια φυ­τεία τσαγιού κοντά στη Νουβάρα Ελίγια, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε όλη τη διαδικασία που ακολουθείται για την παρα­γωγή του καλύτερου και πλέον φημισμένου τσα­γιού στον κόσμο. Δεν θα παραλείψουμε, βεβαίως, να δοκιμάσουμε μια ζεστή κούπα αυθεντικού Ceylon Tea. Διανυκτέρευση στη Νουβάρα Ελίγια.

10 ΗΜΕΡΑΝΟΥΒΑΡΑ ΕΛΙΓΙΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΑΒΑΝΑ – ΕΛΛΑ – ΤΙΣΣΑΜΑΧΑΡΑΜΑ/ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑΛΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και συνεχίζουμε την ε­ξερεύνηση της Σρι Λάνκα, με κατεύθυνση προς το νότο. Ο δρόμος θα μας φέρει σε λιγότερο γνωστά μέρη στις νοτιοανατολικές ακτές της χώρας όπως στους Καταρράκτες Ραβάνα και την πόλη Έλλα με τη νωχελική ατμόσφαιρα που θα μας μεταφέρει πίσω στον χρόνο. Πνιγμένοι μέσα σε φυτείες τσαγιού είναι μια στάση που δεν θα ξεχά­σουμε εύκολα. Συνεχίζουμε για την Τισσαμαχαράμα, στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Γιάλα. Διανυκτέρευση στην περιοχή του πάρκου.

11 ΗΜΕΡΑΤΙΣΣΑΜΑΧΑΡΑΜΑ – ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑΛΑ – ΓΚΑΛΕ – ΒΑΣΚΑΝΤΟΥΒΑ

Το Εθνικό Πάρκο της Γιάλα βρίσκεται 24 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Tissamaharama και 290 χιλιό­μετρα από το Κολόμπο στη νοτιοανατολική ακτή της Σρι Λάνκα και καταλαμβάνει περίπου 98 χιλιά­δες εκτάρια. Το πάρκο είναι γνωστό για την ποικιλία της άγριας ζωής και διαθέτει επίσης ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών αρχαίων μνημείων, που μαρ­τυρούν την ύπαρξη αρχαίων πολιτισμών που ήκ­μαζαν στην περιοχή. Θα απολαύσουμε ένα Σα­φάρι στο πάρκο κατά τη διάρκεια του οποίου θα αναζητήσουμε ελέφαντες, αγριογούρουνα, λεο­παρδάλεις, κροκόδειλους, αγριοβούβαλους και άλλα. Μετά το σαφάρι μας, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την υπαίθρια αγορά φρούτων και λαχανικών στην Τισσαμαχαράμα και να απολαύσουμε τα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις της περιοχής.

Αφήνουμε πίσω μας το Ε­θνικό Πάρκο Γιάλα και συνεχίζουμε για τις νότιες α­κτές της Σρι Λάνκα. Θα συνεχίσουμε για την πόλη Γκάλε, η οποία θα μας εντυπωσιάσει με το έντονο αποι­κιακό της χρώμα και την πλούσια ιστορία της, κα­θώς από την πόλη αυτή πέρασαν διαδοχικά Βρε­τανοί, Πορτογάλοι και Ολλανδοί. Την προσοχή μας πάντως θα τραβήξει το Φρούριο της πόλης, το ο­ποίο κατασκευάστηκε από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια επεκτάθηκε από τους Ολλανδούς το 1663. Το Φρούριο αυτό αποτελούσε σημαντικό σταθμό ανεφοδιασμού των πλοίων στη διαδρομή τους ανατολή – δύση και έχει ενταχθεί τον κατά­λογο των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας στη Βασκαντούβα, στην ευρύτερη περιοχή της Μπερουβέλα, με τους φοίνικες και τη σιμιγδα­λένια άμμο είναι από τις πιο δημοφιλείς καρτ-πο­σταλικές εικόνες της Σρι Λάνκα. Μεταφορά και τα­κτοποίηση στο ξενοδοχείο μας όπου θα διανυκτερεύσουμε.

12 ΗΜΕΡΑΒΑΣΚΑΝΤΟΥΒΑ ‒ Επίσκεψη στο Πάρκο Θαλάσσιας Χελώνας & Σαφάρι με βάρκα στον ποταμό Μαντού

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, θα επισκεφτούμε το Πάρκο Θαλάσσιας Χελώνας. Στη συνέχεια, με βάση τις εξωτικές παραλίες θα έχουμε μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα. Ένα σαφάρι με βάρκα στην κατάφυτη βλάστηση, προσφέροντάς μία εμπειρία πραγματικά μοναδική. Μια εν πλω διαδρομή παρατήρησης, όχι μόνο της τροπικής φύσης της περιοχής αλλά και της ζωής των ντόπιων καθώς αυτή αναπτύσσεται στις όχθες του ποταμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

13 ΗΜΕΡΑΒΑΣΚΑΝΤΟΥΒΑ – ΚΟΛΟΜΠΟ (Ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για το Κολόμπο. Σήμερα θα ξεκινήσουνε τη γνωριμία μας με την πόλη. Στην περιήγησή μας στην πόλη θα δούμε το Εθνικό Μουσείο, την Πλατεία Ανεξαρτησίας, το συνε­δριακό κέντρο Bandaranaike, το κτίριο του παλαιού κοινοβουλίου, τον παραλιακό δρόμο Galle Face Green και τον ιστορικό ναό Wolfendhal. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Κολόμπο.

14 ΗΜΕΡΑΚΟΛΟΜΠΟ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σήμερα νωρίς το πρωί, αναχωρούμε για το αεροδρόμιο του Κολόμπο. Επιβιβαζόμαστε στην πτήση επιστροφής, γεμάτοι μαγευτικές εικόνες και αξέχαστες εμπειρίες από τη Σρι Λάνκα.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Ώρες και ημερομηνίες Αναχώρησης και Άφιξης των Πτήσεων της Turkish airways

TK 1850 7/08/2024 ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 15:40 17:10

TK 734 07/08/2024 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΑΛΕ 22:00 08:00 (+1)

TK 731 20/08/2024 ΚΟΛΟΜΠΟ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 06:55 12:45

TK 1845 20/08/2024 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ 18:50 20:15

Περιλαμβάνεται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Ξενοδοχεία 4* και sup, 5* ( από τα καλύτερα στην κάθε περιοχή )
 • Ημιδιατροφή.
 • Μετακινήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις, επισκέψεις, είσοδοι όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Εισιτήριο για τις γιορτές Παραχέρα
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Μάλε με μικρό αεροπλάνο ή πλοιάριο.
 • Θέαμα με τοπικούς χορούς στην Κάντυ.
 • Σαφάρι με jeep σε πάρκο της Σρι Λάνκα.
 • Επίσκεψη στην Πολονναρούβα, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO
 • Εκδρομή στις φυτείες τσαγιού στη Νουβάρα Ελίγια
 • Τοπικός ξεναγός, Έλληνας Αρχηγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός στα ελληνικά

Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 995€.
 • Βίζα εισόδου στη Σρι Λάνκα 50 Δολάρια Αμερικής (εκδίδεται και πληρώνεται στην Ελλάδα).
Τιμοκατάλογος

Τιμοκατάλογος

Χρεώσεις Τιμές Χωρίς Φόρους Τιμές με φόρους Αεροδρομίου

Δίκλινο – Τρίκλινο Δωμάτιο

2590,00€

3585.00€ με Φόρους
Μονόκλινο Δωμάτιο 3780,00€

4775.00€ με Φόρους

Παιδική τιμή σε τρίκλινο (μέχρι 16 ετών)

Παιδικό 3ο & 4ο παιδί (μέχρι 16 ετών)

Κόστος Φόρων Αεροδρομίου 995,00€
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις
ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
Συχνές ερωτήσεις

Μέσα στην τιμή υπάρχει και φαγητό?

Ναι 12 πρωινά και 12 δείπνα στο ξενοδοχείο.

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?

Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση για την Εκδρομή σε Σρι Λάνκα και Μαλδίβες μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.

Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?

Ναι για ότι χρειαστείτε!
Σημειώσεις
 • ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
  ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό
  σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Athanasiadis travel Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο. • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και
  όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το
  παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα
  αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που
  αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους
  όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

…Απόλαυσε κάθε σου ταξίδι χωρίς άγχος.

Ήρθε ώρα να ταξιδέψουμε ξανά με το Athanasiadis Travel!

Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί, διασφαλίζει εσάς & την οικογένεια σας,

Συνεχίστε την κράτηση

WordPress Ειδοποίηση Cookie από το Real Cookie Banner