fbpx

Εκδρομή στην Βυζαντινή Οχρίδα 28η Οκτωβρίου

0
Τετραήμερη Εκδρομή στην Βυζαντινή Οχρίδα 28η Οκτωβρίου
Από250 €
Πλήρες όνομα*
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου*
Το ερώτημά σας*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Συμφωνήστε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Η προσθήκη αντικειμένου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

308

Γιατί να κάνετε κράτηση μαζί μας;

  • Εγγύηση καλύτερης τιμής χωρίς ταλαιπωρία
  • Διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών
  • Περιηγήσεις και δραστηριότητες που επιλέγονται προσεχτικά
  • Ασφάλιση ταξιδιού

Έχετε ερωτήσεις;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας.

210 3312333 – 210 6001810

[email protected]

Ημ/νία Αναχώρησης : 25 Οκτωβρίου 2024
Αθήνα
Οχρίδα
Ελάχιστη ηλικία: +1
  • Διαρκεία Ταξιδίου: 4 Ημέρες
  • Προορισμός: Βόρεια Μακεδονία
  • Οκτώβριος: 25 έως 28/10/2024
  • Αριθμός Ατόμων: 50
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Οχρίδα - Λίμνη Οχρίδας - Όσιος Ναούμ - φρούριο Καλέ - Σκόπια -
  • Σημεία Αναχώρησης: Αθήνα
Πρόγραμμα εκδρομής

1 ΗΜΕΡΑΑΘΗΝΑ - ΟΧΡΙΔΑ

Αναχώρηση από τα γραφεία μας και πλατεία Ομονοίας (Hondos Center), με προορισμό την Οχρίδα. Ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και προαιρετικό γεύμα. Διέλευση των συνόρων από το τελωνείο Νίκης (απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες). Ακολούθως, μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής, δίπλα στον εθνικό δρυμό Πελιστέρ, φθάνουμε στον τελικό μας προορισμό, την Οχρίδα. Η «Νύμφη της πόλης» προστατευόμενη από την UNESCO ως σημαντικότατος υδροβιότοπος και ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, με υποδειγματική τουριστική υποδομή και χαλαρωτική διάθεση, γοητεύει με την αυθεντικότητα και το χρώμα της. Κτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε διπλό λόφο στις ανατολικές όχθες της λίμνης, η κεραμοσκέπαστη πόλη της Οχρίδας αποτελεί τον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό της χώρας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ

Η μέρα ξεκινά με πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχείο και αμέσως μετά αναχώρηση για περιήγηση στην καστροπολιτεία της Οχρίδας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε σημαντικά μνημεία της πόλης και το Κάστρο Σαμουήλ. Στη συνέχεια μια κρουαζιέρα στη λίμνη για να θαυμάσουμε πανοραμικά την πανέμορφη Οχρίδα. Αργότερα, αναχωρούμε για το μοναστήρι του Οσίου Ναούμ . Μέσω μιας υπέροχης παραλίμνιας διαδρομής, φθάνουμε στο μοναστήρι, το οποίο βρίσκεται στο σημείο, όπου ο ποταμός Ντριμ εκβάλλει στη λίμνη της Οχρίδας. Περιήγηση στο μοναστήρι, από όπου ξεκίνησαν οι Έλληνες μοναχοί Κύριλλος και Μεθόδιος τον εκχριστιανισμό των Σλάβων. Αργότερα, χρόνος ελεύθερος για αναμνηστικά δώρα στις υπαίθριες αγορές, που βρίσκονται έξω από το μοναστήρι και προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στην Οχρίδα. Για το υπόλοιπο της ημέρας υπάρχει ελεύθερος χρόνος για βόλτα, ψώνια, καφέ, ξεκούραση. Το βράδυ, προαιρετική διασκέδαση με μουσική και φαγητό σε τοπική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑΣΚΟΠΙΑ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για τη πρωτεύουσα της χώρας, τα Σκόπια. Τα Σκόπια βρίσκονται στο κέντρο της χώρας οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε εικόνες από την περιφέρεια. Πριν φτάσουμε στο κέντρο της πόλης περνάμε από την Ορθόδοξη εκκλησία της αρχιεπισκοπής Αχρίδας. Η εκκλησία υπάγεται στην δικαιοδοσία του πατριαρχείου της Σερβίας. Στη συνέχεια θα πάμε σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης που είναι η πέτρινη γέφυρα των Σκοπίων, σύμβολο της πόλης. Κατασκευάστηκε το 15ο αιώνα και έχει μήκος 214 μέτρα. Η πέτρινη γέφυρα συνδέει το νέο κέντρο με τη παλιά πόλη περνώντας πάνω από το ποταμό Βαρνάρ (Αξιός ποταμός). Ονομάζεται art bridσολe αφού περιβάλεται από 30 γλυπτά. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό-αγορές στο λαβύρινθο των στενών δρόμων, στη σκεπαστή αγορά Μπεζιστέν ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το σπίτι της μητέρας Τερέζας ή το φρούριο Καλέ. Το φρούριο είναι μεσαιωνικής οχύρωσης, χτίστηκε από τον Ιουστινιανό Α’ τον 6ο αιώνα μ.Χ.. Βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το παλιό παζάρι το ωραιότερο σημείο της πόλης με υπέροχη πανοραμική θέα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4 ΗΜΕΡΑΟΧΡΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πανέμορφης Οχρίδας. Αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση των συνόρων και αργότερα χρόνος για προαιρετικό γεύμα. Τέλος, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Περιλαμβάνεται

  • Διαμονή με πρωινό σε κεντρικό, παραλίμνιο ξενοδοχείο 4*
  • Κόστος εισόδου σε κάστρα, μοναστήρια
  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • Τοπικός ξεναγός στην Οχρίδα.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Κρουαζιέρα στη λίμνη - Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνεται

  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση 25/10/2024

Χρεώσεις Τιμή

Δίκλινο Δωμάτιο

250€

Μονόκλινο Δωμάτιο 300€
Συχνές ερωτήσεις

Μέσα στην τιμή υπάρχει και φαγητό?

Ναι 3 πρωινά στο ξενοδοχείο μας.

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?

Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση για την Εκδρομή στην Βυζαντινή Οχρίδα 28η Οκτωβρίου μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2103312333 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.

Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?

Ναι για ότι χρειαστείτε!
Από250 €
Κάνετε κράτηση τώρα
WordPress Ειδοποίηση Cookie από το Real Cookie Banner