fbpx

Κωνσταντινούπολη Εκδρομή 7 Ημέρες

0
7 Ήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη
Από435 €
Πλήρες όνομα*
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου*
Το ερώτημά σας*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Συμφωνήστε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Η προσθήκη αντικειμένου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

253

Γιατί να κάνετε κράτηση μαζί μας;

  • Εγγύηση καλύτερης τιμής χωρίς ταλαιπωρία
  • Διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών
  • Περιηγήσεις και δραστηριότητες που επιλέγονται προσεχτικά
  • Ασφάλιση ταξιδιού

Έχετε ερωτήσεις;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας.

210 3312333 – 210 6001810

[email protected]

7 Ημέρες
Ημ/νία Αναχώρησης : Οκτώβριος: 22 και Νοέμβριος 31
Αθήνα
Κωνσταντινούπολη
Ελάχιστη ηλικία: +1
  • Διαρκεία Ταξιδίου: 7 Ημέρες
  • Προορισμός: Τουρκία
  • Αναχώρηση: Οκτώβριος: 22 και Νοέμβριος 31
  • Αριθμός Ατόμων: 50
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε στην Κωνσταντινούπολη Εκδρομή 7 Ημέρες : Κωνσταντινούπολη - Βόσπορο - Πριγκηπόννησα - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πλατεία Ταξίμ - Μπλέ τζαμί - Αρχαία Αγορά
  • Σημεία Αναχώρησης: Αθήνα
Πρόγραμμα εκδρομής

1 ΗΜΕΡΑΑΘΗΝΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συγκέντρωση για την Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη στις 07:00 το πρωί από Ομόνοια στο Hondos Center και αναχώρηση για την Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη, την πόλη με τα πολλά ονόματα. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη, στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τερκιντάγ. Άφιξη στην Πόλη και προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ

Μετά το πρωινό, επίσκεψη στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ με τη μεγαλύτερη συλλογή σε πολυελαίους κρυστάλλου Μπακαρά στον κόσμο, τη διάσημη κρυστάλλινη σκάλα που έχει το σχήμα ενός διπλού πέταλου και είναι χτισμένη από κρύσταλλο Μπακαρά, ορείχαλκο και μαόνι και τον μεγάλο αριθμό χαλιών Herekeκαι χαλιά από δέρμα αρκούδας. Αμέσως μετά από το Καμπατάς επιβίβαση σε πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόννησα. Πρώτη στάση στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας και μετά στην Πρίγκηπο με τα γραφικά δρομάκια, τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ολάνθιστους κήπους. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο. Επιστροφή στην Πόλη. Για το βράδυ, προτείνουμε διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς(oriental). Διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε με το σπουδαιότερο μνημείο του Ελληνισμού και της Χριστιανοσύνης, τη μεγαλόπρεπη Αγία Σοφία, η οποία αποτελεί αρχιτεκτονικό επίτευγμα με τον τρούλο ύψους 55 μ. και διαμέτρου 31 μ.. Θα περάσουμε μπροστά από το παλάτι των σουλτάνων Τοπ Καπί όπου θα το δούμε εξωτερικά και το Βυζαντινό Ιππόδρομο, εκεί που ξεκίνησε η διάσημη «Στάση του Νίκα», με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών, τη στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου και τον Οβελίσκο του Θεοδοσίου. Θα επισκεφτούμε το θρυλικό Μπλέ Τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ) με την λαμπερή μωσαϊκή διακόσμηση στους τόνους του μπλε και τους έξι εντυπωσιακούς μιναρέδες και στη συνέχεια την Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού(Βυζαντινό Υδραγωγείο – Yerebatan) με τους 336 κίονες Κορινθιακού και Δωρικού ρυθμού και τις μέδουσες όπου σύμφωνα με την μυθολογία, μετέτρεπαν σε πέτρα όποιον τις κοίταγε στα μάτια.Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και στη συνέχεια επίσκεψη στη μεγαλύτερη καλυμμένη αγορά του κόσμου, την εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά ή Μεγάλη Αγορά (Καπαλί Τσαρσί-) με τα 5.000 μαγαζιά και πάνω από 60 δρόμους ( σοκάκια) για να κάνετε τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5 ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΠΡΟΥΣΑ

Μετά το πρωινό, επίσκεψη στις σημαντικότερες Βυζαντινές εκκλησίες. Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στο Φανάρι όπου θα δούμε την Κλειστή Πύλη, το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’, τον Πατριαρχικό Οίκο και τον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου, την Παναγία των Βλαχερνών όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος μετά το θαύμα που έγινε το 626 μ.Χ, και στη συνέχεια στο σημαντικότερο Αγίασμα της Ορθοδοξίας, στο Μπαλουκλί, στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης, εκεί που βρίσκονται και οι τάφοι των Οικουμενικών Πατριαρχών. Στη συνέχεια αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη για Προύσα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο , Διανυκτέρευση.

6 ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΥΣΑ–ΞΑΝΘΗ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο μνημείο του Καραγκιόζη καθώς και το ξακουστό Ουλού Τζαμί με τους 20 τρούλους. Θα περιπλανηθούμε στην αγορά με τα ονομαστά μεταξωτά και τα υφάσματα, μπουρνούζια και πετσέτες. Αναχώρηση από την Προύσα. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7 ΗΜΕΡΑΞΑΝΘΗ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμοκατάλογος

Χρεώσεις Τιμοκατάλογος

Δίκλινο Δωμάτιο – Τρίκλινο Δωμάτιο

435€

Μονόκλινο Δωμάτιο 555€

Περιλαμβάνεται

  • 1 διανυκτέρευση με πρωινό και βραδινό στην Προύσα
  • 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Ελλάδα
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη
  • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόννησα
  • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός στην Τουρκία
  • Μεταφορές, μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνεται

  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
  • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία και Ημιδιατροφή κόστους 35€ το άτομο στην Κωνσταντινούπολη
  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό και Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Συχνές ερωτήσεις

Μέσα στην τιμή υπάρχει και φαγητό?

Ναι 6 πρωινά και 1 δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?

Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση για την Κωνσταντινούπολη Εκδρομή 7 Ημέρες μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2103312333 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.

Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?

Ναι για ότι χρειαστείτε!
Από435 €
Κάνετε κράτηση τώρα
WordPress Ειδοποίηση Cookie από το Real Cookie Banner